top of page

Триумф за ШУН Джудо Клуб


На току-що завършилият първи ден от Държавния Личен Шампионат за мъже и жени до 23г, отборът на Шун завоюва 5 медала с шестте си участника.

Всички момчета без изключение бяха отдадени и много смели във всяка една проведена среща.

Най-впечаляващо беше състезанието в категория до 66кг. Там отборът имаше четирима представители. Всички стигнаха до четвъртфиналната фаза.

Въпреки добрата игра на Антон Йотов, той за малко не успя да допълни стълбичката за награждаване, заета от още трима наши състезатели.

Виктор Скерлев грабна бронзовия медал, след много силна среща за трето място.

Кулминацията беше финалната среща между двамата съотборници Боян Йотов и Ален Христов, завършила с широка усмивка и от двамата, като Боян завоюва златния медал, а Ален трябваше да се задоволи със сребърния.


В категория до 73кг имахме двама представители Димитър Господинов и Самуил Ананиев.

С категоричните си победи, Димитър Господинов стигна до финала. Много оспорваният финален двубой беше решен в продължението, където златният медал му се изплъзна за много малко. Така Митко остана със среброто /за сега/.

Другият ни предтавител Самул Ананиев, който стана Шампион на България за Юноши Старша възраст преди една седмица, сега смело грабна бронзовия медал и така на стълбичката за награждаване застанаха и двамата ни състезатели.


Отлична работа на целия отбор, начело с Главния треньор Свилен Скерлев и треньорите Димитър Спасов, Борислав Янаков, Димитър Стоянов и Тодор Лазаров


БРАВО ШУН ДЖУДО КЛУБ!

Снимки източник: БФ Джудо, LAP.BG

693 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Kommentare


bottom of page